Firea, atac la dezertorii din PSD. Anunț major privind noi veniri în partid

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul General Gabriela Firea a vorbit despre plecările din PSD.

Într-o intervenție telefonică la România TV, Gabriela Firea s-a arătat dezamăgită de recentele plecări și a anunțat că partidul s-a întărit cu 7 noi nume care au semnat adeziunea chiar în fața lui Liviu Dragnea. Ea a dat asigurări că nu există nicio șansă ca PSD să piardă guvernarea.

„Traversăm un episod mai neplăcut, dar vă asigur că nu este o dramă. Este o mare durere sufletească când vezi că, foști colegi deja, nu doar că au părăsit partidul și românii care i-au votat, dar simt și nevoia să justifice această plecare împroșcând cu noroi foștii colegi. 

7 nume noi în PSD

Firea a mai declarat că nu i se pare normal să arunci cu noroi în partidul care te-a susținut și pe listele căreia ai candidat.

În ceea ce privește un riscul de a ieși de la guvernare după aceste plecări, Firea a dat asigurări că acest scenariu nu este posibil.

„Sub nicio formă. Din informațiile pe care le dețin mai mulți parlamentari din alte formațiuni au semnat adezuni chiar în fața președintelui partidului. Numai eu știu de șapte parlamentari. Poate sunt mai mulți”, a mai adăugat Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel