Pro România testează PNL pe tema moţiunii

Parlamentarii Pro România nu susţin moţiunea de cenzură iniţiată de liberali, au anunţat marţi copreşedinţii formaţiunii, Victor Ponta şi Daniel Constantin, care au argumentat că schimbarea Guvernului în aceste momente nu aduce niciun beneficiu ţării.

"Nu votăm moţiunea, chiar nu am înţeles de ce o fac. (...) Am discutat între noi ce câştigă România cu moţiunea de cenzură a PNL şi nu am reuşit să găsim un răspuns pozitiv. Nimic nu se câştigă, eventual o nouă criză politică. Şi ne gândim cu toţii dacă nu cumva schimbarea Guvernului Tudose e de fapt o criză care să ne aducă unde am fost şi în vară. S-a mai schimbat un guvern şi a fost mai bine?", a declarat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament.

Potrivit fostului premier, problema principală este de a avea o coerenţă guvernamentală, "de a nu mai avea decizii luate la partid".

El a menţionat că toate măsurile criticate "sunt impuse de Dragnea, Vâlcov şi de oameni care nu sunt în Guvern" şi a pledat în context pentru o altă majoritate în Parlament.

[citeste si]

Deputatul Daniel Constantin, copreşedinte Pro România, a arătat la rândul său că există o mare dezamăgire în rândul cetăţenilor vizavi de modalitatea în care este guvernată ţara, respectiv faţă de modul în care măsurile sunt impuse executivului de la partid. Conform acestuia, niciun partid nu oferă în prezent o variantă de schimbare profundă.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +3    Negative: -2

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE1