Ponta: Nu am vrut să candidez la prezidențiale. Ce s-a întâmplat în 2014

Victor Ponta
Victor Ponta

Fostul prim-ministru Victor Ponta susține că nu și-a dorit să candideze la alegerile prezidențiale din 2014, însă s-a lăsat convins de alții și acum ar regreta acest lucru.

Victor Ponta își dorește să redevină premier al României și afirmă că nu și-a dorit să candideze la președinție în 2014, însă s-a lăsat convins și a plătit pentru această slăbiciune.

Ce am învățat eu din politică este că dincolo de aceste relații interpersonale care se strică, se îmbunătățesc, se schimbă, rămân lucrurile pe care le faci. Eu cred că a fost o guvernare bună, deloc perfectă. Aș face o mie de alte lucruri acum. Am plecat în 2015 și am spus că îmi doresc să vină după mine alți prim-miniștri mai buni.

Eu aș fi vrut să îmi duc mandatul la bun sfârșit. Nu aș fi vrut să candidez la funcția de președinte. Aș fi vrut să îmi duc mandatul la bun sfârșit. M-am lăsat convins cum s-au lăsat și alții convinși. Cred că domnul Năstase nu a dorit să candideze la prezidențiale, dar i-a cerut partidul și a candidat. Mie mi-a cerut partidul, am candidat, am plătit pentru această slăbiciune, a declarat Victor Ponta, prezent în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV. 

Vezi și: Iohannis, teme referendum 26 mai. Ponta: Sunt defazate ca timp

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel