Ponta, mesaj după masacrul din Las Vegas: Mă rog să îi salveze viaţa

După masacrul din Las Vegas soldat cu cel puțin 50 de morți și peste 400 de răniți, printre aceştia numărându-se şi un român, Victor Ponta a transmis un mesaj.

"Ma rog lui Dumnezeu sa ii salveze viata lui Luca si tuturor celor raniti si afectati direct in acest masacru odios/ ma rog pentru cei care au murit absolut nevinovati si pentru familiile lor care nu au cum sa inteleaga si sa accepte tragedia care tocmai s-a intamplat!

Multe din lucrurile bune pentru intreaga omenire isi au originea in societatea americana (stiinta, tehnologie, educatie, cultura, sport, valori sociale , etc) - din pacate si multe rele! Imi doresc enorm ca Romania sa le invete pe cele bune si sa le evite pe celelalte - pentru asta insa trebuie sa facem si noi mai mult decat doar sa ne bazam pe protectia divina", a scris pe Facebook Victor Ponta.

[citeste si]

Un cetăţean român a fost rănit în atacul armat ce a avut loc duminică, în Las Vegas, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE). "Potrivit informaţiilor obţinute, până la acest moment, printre persoanele rănite în urma atacului a fost identificată o persoană de cetăţenie română. Aceasta a fost transportată şi internată la un spital din regiune pentru îngrijiri medicale de specialitate", precizează MAE. Potrivit sursei citate, consulul onorific al României la Las Vegas îl va vizita pe cetăţeanul român de îndată ce starea de sănătate a acestuia va permite acest lucru. Consulatul General al României la Los Angeles este în contact permanent cu autorităţile locale şi este pregătit să acorde asistenţă consulară, arată MAE. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel