Ponta: M-am bucurat că premierul i-a luat locul președintelui

Fostul premier Victor Ponta a comentat, luni, în legătură cu discursul prim-ministrului Dacian Cioloș în plenul reunit al Parlamentului, explicând de ce momentul l-a bucurat.

Victor Ponta spune că premierul Dacian Cioloş 'şi-a căpătat locul pe care îl merită' adresându-se luni plenului reunit al Parlamentului, atribut al preşedintelui ţării.

'Ca fost prim-ministru, m-am bucurat că azi premierul, în sfârşit, i-a luat locul preşedintelui: ştiţi că numai preşedintele vorbeşte în faţa plenului reunit, iar prim-miniştrii vorbesc, în general, în faţa Senatului şi a Camerei. Azi am avut în sfârşit un prim-ministru care a vorbit în locul preşedintelui. (...) Mă bucur că, în sfârşit, prim-ministrul şi-a căpătat locul pe care îl merită, iar domnul Iohannis e cu drumeţiile', a declarat Ponta, la Camera Deputaţilor, citează Agerpres.

El a spus că a ascultat cu plăcere luarea de poziţie a liderului PSD, Liviu Dragnea, şi că a remarcat că premierul Dacian Cioloş 's-a lăudat' cu realizările guvernării social-democrate. 'Mă bucur că (premierul Dacian Cioloş - n.r.) s-a lăudat cu tot ce am făcut noi. E bine că nu le-a stricat, adică nu a crescut din nou TVA, mai puţin aia cu fondurile europene, dar acolo deja ştim. În rest, l-am ascultat cu mare plăcere pe Liviu Dragnea şi cred că toţi cei de la PSD şi de la ALDE ştim ce avem de făcut în campanie ca să împlinim dorinţa preşedintelui Iohannis să nu mai avem guvern de tehnocraţi din decembrie, ci să avem guvern politic PSD - ALDE', a precizat Ponta.

Citește și: Ponta, atac la Cioloş

Întrebat dacă discursul premierului Dacian Cioloş i s-a părut a avea o notă electorală, Ponta a replicat: 'Evident. Nu ştiu dacă prim-ministrul e absolut hotărât să rămână, dar toţi domnii ăia aşa tare le place la casele RAAPPS şi în maşinile de la minister încât nu vrea niciunul să plece şi probabil că nu îl lasă nici pe domnul Cioloş. Mă bazez pe români, ca să zic direct, ca pe 11 (decembrie - n.r.) să îi retrimitem la Bruxelles, la Londra, de unde au mai venit ei, sau în Coreea de Nord dacă mă gândesc la doamna Prună, că acolo într-adevăr mai e stat de drept cum îi place ei - cu puşcării multe'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel