Ponta, atac la Cioloş

Victor Ponta nu ratează nicio ocazie să critice Guvernul condus de Dacian Cioloş. Recent, într-o postare pe pagina sa de facebook, îl acuză pe premier că îşi asumă creşterea economică deşi ea se datorează unui Cod Fiscal adoptat în 2015. 

Victor Ponta a lansat un nou atac asupra Guvernului Cioloş. În opinia lui Ponta, creşterea economică a Românie se datorează unor măsuri luate de pe vremea când el era premierul României, iar Dacian Cioloş nu ar face nimic altceva decât să îşi asume meritele.

Sigur - vine Dl. Ciolos in Parlament sa se laude ce bine merge Economia Romaniei in baza masurilor luate in 2012-2015 si mai ales datorita Codului Fiscal adoptat in 2015 (pe care ministrii sai tot incearca sa il schimbe pe sest)! Bravo, felicitari! " se arată în mesajul lui Victor Ponta. 

Ponta a amintit în mod ironic şi de celebrul moment în care Cioloş a fost surprins călătorind la clasa economică. Gestul ar fi inutil în condiţiile în care unor miniştri li se permite să locuiască în case oferite de stat, deşi deţin astfel de proprietăţi în Bucureşti. 

Poate totusi ne spune si noua cum e sa primesti casa de la RAPPS cand ai deja in Bucuresti? Aaaa, stiu - el merge la "Economy" cu avionul asa ca o casa obtinuta ilegal nu se pune!" a încheiat Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel