Ponta - Iohannis. Mircea Badea: Ce a făcut este mizerabil!

Mircea Badea
Mircea Badea

Klaus Iohannis şi preşedinţii PNL, Ludovic Orban, USR, Dan Barna, PRO România, Victor Ponta, şi PMP, Eugen Tomac, au semnat, joi, într-o ceremonie organizată la Palatul Cotroceni, Acordul Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României.

Apoi, toți liderii prezenți au făcut o fotografie zâmbitori. Mircea Badea a făcut un comentariu în ceea ce privește toată această acțiune de la Cotroceni cu semnarea Acordului Politic Național.

Realizatorul TV a spus că este mizerabil, din punct de vedere moral, că președintele Klaus Iohannis, care a zis, după drama de la Colectiv, că a fost nevoie să moară oameni ca să plece Guvernul Ponta, astăzi să zâmbească în poze cu Victor Ponta și să semneze acorduri.

"Ceea ce este cu adevărat mizerabil în această fotografie este că Werner îl cheamă pe Ponta la Cotroceni. Că Ponta se duce să semneze nu mă miră. Ponta semnează orice. Îl cheamă cineva să semneze, el merge și semnează. (...) Dar ceea ce mi se pare cu adevărat mizerabil este faptul că Werner îl cheamă pe Ponta să semneze pactul. De ce mi se pare mizerabil? Klaus Iohannis a zis după drama de la Colectiv: a fost nevoie să moară oameni ca Guvernul Ponta să demisioneze. Păi dacă spui așa ceva, tu, în viața asta, mai faci un business politic cu Ponta?! Cât de mizerabilă este această fotografie după ce ai zis că a fost nevoie să moară oameni ca să plece Ponta, iar tu, după trei ani, te hăhăi cu Ponta semnând un pact? Mizerabil din punct de vedere moral!”, a zis Mircea Badea la emisiunea ”În gura presei”.

VEZI ȘI: Tomac, Barna, Ponta, Orban - Ce nu s-a văzut la TV la semnarea Acordului opoziție cu Iohannis - galerie foto


(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel