Ponta-Iohannis, dezbatere la distanță. Moment inedit la Antena 3-FOTO

Klaus Iohannis nu a venit la dezbaterea cu Victor Ponta care ar fi trebuit să aibă loc joi seară la Antena 3. Liderul PNL a fost la o emisiune de la Digi 24.

VEZI ȘI: Ponta îl face praf pe Iohannis la Antena 3. Declarații ȘOC-LIVE TEXT

Pentru a marca absența liderului PNL, Mihai Gâdea a pus pe un scaun un afiș cu numele lui Klaus Iohannis. De asemenea, în gradene, acolo unde ar fi trebuit să fie susținătorii lui Iohannis, locurile au rămas libere.

"Dacă se răzgândește, îl așteptăm aici. Poate să vină și cu susținătorii săi, poate să vină și cu Traian Băsescu. Momentan gradenele pentru susținătorii lui sunt goale. ", a zis Mihai Gâdea la Antena 3.

"L-am invitat în repetate rânduri pe Klaus Iohannis la Antena 3, dar nu a avut amabilitatea să vină la dezbatere în această seară. Vrei să fii președintele tuturor românilor, dar absentezi de la confruntarea finală. Ce explicație ai putea găsi pentru o absență de la cel mai urmărit post de televiziune din România? Nu te interesează audiența uriașă a acestui post de televiziune? Nu vrei să fii decât președintele unor posturi de televiziune obscure?", a mai zis Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel