Ponta, invitat în Uruguay de cel mai sărac președinte din lume

Titus Corlățean, ministrul Afacerilor Externe, l-a primit, marți, pe ministrul Relațiilor Externe al Uruguayului, Luis Leonardo Almagro Lemes, aflat în vizită la Bucureşti. Cel din urmă i-a adresat o invitație premierului Victor Ponta din partea președintelui Jose Mujica pentru a vizita Montevideo.

„Cei doi miniştri de externe au abordat aspectele politico–economice ale relaţiei bilaterale şi au exprimat dorinţa comună cu privire la dezvoltarea dialogului politic şi a cooperării bilaterale, inclusiv a creşterii schimburilor comerciale, pe linia dinamicii semnificative înregistrate în ultimii doi ani", se arată într-un comunicat MAE, potrivit AM Press.

Citește și Cum trăiește cel mai sărac președinte din lume

Comunicatul adaugă "Ministrul Almagro Lemes a transmis invitaţia Preşedintelui Jose Mujica, în calitatea sa de şef al guvernului din Uruguay, adresată primului-ministru român Victor-Viorel Ponta de a efectua o vizită la Montevideo. Cei doi demnitari au convenit să continue consultările periodice dintre cele două ministere de externe şi au manifestat interes pentru redeschiderea la Montevideo, în 2013, a unui birou comercial, în cadrul ambasadei române”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel