Ponta, întâlnire cu trimisul lui Nuland, la conferința lui Geoană

Premierul Victor Ponta participă la o conferință de presă organizată și de Mircea Geoană, alături de asistentul Victoriei Nuland, care a criticat dur, luni, OUG pentru migrația aleșilor locali. 

Premierul Victor Ponta participă, marți, la conferința "Towards a Gold Standard in Governance, Transparency and Anti-Corruption in Post-Communist Societies", cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la căderea comunismului în Europa Centrală și de Est.

Conferința este organizată de Institutul Aspen România, al cărui președinte este Mircea Geoană, dar și de Comisia comună a Parlamentului României pentru Aderarea României la Spațiul Schengen, Mișcarea România Noastră, Societatea Academică Română și Fundația Parteneri pentru Dezvoltare Locală. 

MRU îl taxează pe Victor Ponta. "Joasă speță și lipsă de scrupule"

Conferința este dedicată bunei guvernări, transparenței și anti-corupției în societățile post-comuniste. 

Premierul Victor Ponta este invitat la eveniment alături de Hoyt Yee, Asistentul adjunct al secretarului de stat pentru Europa si Eurasia, Departamentul de Stat al SUA.

Astăzi, asistentul Victoriei Nuland, Hoyt Yee, a declarat că folosirea ordonanțelor de urgență creează incertitudine, sperie investitorii și stagnează creșterea economică. 

Asistentul Victoriei Nuland, critici dure pentru folosirea OUG

Vor participa și Mircea Geoană, George Maior, Robert Cazanciuc, Laura Codruța Kovesi, Pawel Wojtunik, director al Biroului Central Anticoruptie din Polonia, Adriatik Llalla, procurorul General al Albaniei, precum și oficiali guvernamentali și parlamentari și reprezentanți ai societății civile din Polonia, Georgia, Republica Moldova, Cehia, Albania, Croația și Muntenegru.

La eveniment vor mai participa și reprezentanți ai Comisiei Europene, Departamentului de Stat, Bancii Mondiale, OECD, World Economic Forum și ai ambasadelor statelor Uniunii Europene din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel