Ponta, întâlnire cu șeful CIA: Nimeni nu-și face iluzii, după acordul de la Minsk

Foto: gov.ro
Foto: gov.ro

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit, joi, la Washington, cu directorul CIA, John Brennan, ocazie cu care au fost subliniate progresele în cadrul Parteneriatului strategic dintre România și SUA, potrivit unui comunicat al Guvernului. Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Ponta a declarat, în urma întrevederilor cu Brennan și șeful Pentagonului, SUA se bazează pe România ca pe cel mai de încredere partener din regiune.

Cu prilejul vizitei efectuate în SUA, prim-ministrul Victor Ponta a avut astăzi, 12 februarie, o întrevedere cu directorul CIA, domnul John Brennan. Cu acest prilej au fost subliniate progresele în cadrul Parteneriatului strategic dintre România și SUA. Cu ocazia întrevederii, directorul CIA a reafirmat aprecierea pentru excelenta relație de colaborare cu SRI și SIE și rolul asumat de România în regiune, se arată în comunicatul citat.

Întrebat, joi, la Antena 3, dacă există îngrijorări în prezent că evoluţia din regiune ar putea degenera chiar şi după semnarea acordului de la Minsk, premierul Victor Ponta, aflat la Washington, a răspuns că da.

RECRUTARE TINERI RĂZBOI: Ce spun Victor Ponta și Mircea Dușa

"Categoric da şi cred că nimeni nu-şi face iluzii - nici în România, nici la Washington - că ce s-a semnat astăzi este 100% că s-au rezolvat toate problemele în regiune. Să dea Dumnezeu să fie aşa, dar acorduri s-au mai văzut destule şi, după aceea, în realitate lucrurile nu au stat aşa", a spus Ponta.

El a susţinut că Statele Unite ale Americii se bazează pe România şi îl consideră drept cel mai de încredere partener din regiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel