Urmărește emisiunea live


Ponta, în fruntea PSD. RĂSTURNARE de situație după declarațiile care au șocat

Europarlamentarul Cătălin Ivan a făcut afirmații total surprinzătoare despre Victor Ponta.

După ce prezența sa în PSD nu mai este văzută cu ochi buni, dovadă că Liviu Dragnea a spus că Ivan nu are cum să fie exclus din partid pentru că oricum nu mai este membru, eurodeputatul îl vrea pe Victor Ponta în prima linie. Declarațiile sale sunt surprinzătoare dacă ne uităm puțin în trecut.

"Cred că în acest moment PSD are nevoie de experienţa lui Victor Ponta şi de mintea limpede a celui care a trecut de foarte multe lucruri. Perioada 2012-2015 rămâne până în acest moment, şi cred că nu ne vom mai întâlni foarte curând cu această situaţie, cea mai bună perioadă din istoria PSD, cu Victor Ponta preşedinte al partidului şi Victor Ponta prim-ministru. Atât la Guvern cât şi la partid a avut cele mai bune rezultate", spunea vineri Cătălin Ivan. El a mai zis că PSD face o foarte mare greşeală că îl ţine departe pe Victor Ponta de luarea deciziilor.

VEZI ȘI: Ivan îl cheamă în față pe Ponta: PSD are nevoie de el


Culmea este că în 2015, europarlamentarul avea cuvinte grele la adresa lui Victor Ponta. Pare greu de înțeles ce s-a întâmplat în această perioadă astfel încât Cătălin Ivan și-a schimbat total discursul față de fostul premier.

"Vinde pe toată lumea, promite orice, oricui, numai ca să îşi ţină şi scaunul de la Palatul Victoria şi scaunul de la partid. Este dispus la orice compromis. Nu are nicio reţinere. A angajat întregul partid într-o cursă disperată de salvare a unui singur om: Victor Ponta. Nu contează ce se va întâmpla în 2016, nu contează ce rezultate vom avea la locale, la parlamentare, important este să rămână în funcţie", spunea Cătălin Ivan la jumătatea anului 2015.

"Cel care pune partidul într-o situație dificilă este Victor Ponta, dar PSD nu a fost niciodată într-o situație dificilă, ca cea de acum. PSD nu îl va trăda pe Victor Ponta", declara Ivan în același an.

"PSD a pierdut mult din identitatea de stânga în anii în care a fost condus de VICTOR PONTA, un lider care de foarte multe ori a dat senzația că e mai degraba de dreapta decât de stânga", mai spunea europarlamentarul.

De altfel, europarlamentarul afirma, la debutul lui 2015, fără modestie, că este cel mai puternic contracandidat al lui Victor Ponta, pentru şefia PSD. Mai mult decât atât, Cătălin Ivan spunea că Victor Ponta a impus o dictatură la nivelul PSD, tocmai pentru a-și înlătura orice contracandidat.

Ponta, o problemă pentru România

Ponta era văzut, la un moment dat, de Cătălin Ivan, drept o problemă pentru România refererindu-se la un dosar în care era acuzat: "Este o problemă pe care o are România în fața tuturor partenerilor externi. Oricât de performant ar fi Guvernul, oricât de bun ar fi VICTOR PONTA ca prim-ministru, problema există și afectează România".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel