Ivan îl cheamă în față pe Ponta: PSD are nevoie de el

Eurodeputatul Cătălin Ivan a spus că PSD are nevoie, în acest moment, de experienţa lui Victor Ponta.

Întrebat dacă are ceva de reproşat liderului PSD, Liviu Dragnea, Ivan a replicat: 'Voi discuta în interiorul partidului'. 'Cred că în acest moment PSD are nevoie de experienţa lui Victor Ponta şi de mintea limpede a celui care a trecut de foarte multe lucruri', a spus Cătalin Ivan. El a spus că PSD face o foarte mare greşeală că îl ţine departe pe Victor Ponta de luarea deciziilor, subliniind totodată că 'perioada 2012-2015 a fost cea mai bună perioadă din istoria PSD, cu Victor Ponta preşedinte al PSD şi premier'.

'Perioada 2012-2015 rămâne până în acest moment, şi cred că nu ne vom mai întâlni foarte curând cu această situaţie, cea mai bună perioadă din istoria PSD, cu Victor Ponta preşedinte al partidului şi Victor Ponta prim-ministru. Atât la Guvern cât şi la partid a avut cele mai bune rezultate. (...)', a spus Cătălin Ivan.

[citeste si]

Conform acestuia, e vizibil modul în care Victor Ponta a fost înlăturat 'încetul cu încetul'.

'Cred că PSD resimte în acest moment lipsa experienţei acumulate de Victor Ponta, care resimte greşelile pe care le-a făcut', a spus eurodeputatul. Ivan a subiniat că, deşi la vremea respectivă l-a taxat pentru greşelile făcute, acum ar fi dorit să-l vadă pe Victor Ponta 'în cercul de luare a deciziilor, pentru că este un om care a învăţat foarte mult, inclusiv din greşelile pe care le-a făcut în momentul respectiv, 2014-2015'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel