Ponta: Guvernul ia în calcul asumarea răspunderii pentru Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta spune că este posibil ca noul Cod Fiscal să fie adoptat prin asumarea răspunderii dacă PNL în va bloca la votul în Parlament.

”Până la sfârşitul sesiunii parlamentare trebuie să avem adoptat codul fiscal şi codul de procedură fiscal să avem şase luni de pregătire a implementării”, a declarat Ponta.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, cu o zi în urmă, într-un interviu acordat Digi 24, că multe prevederi din Codul Fiscal sunt inspirate din programul său economic, parte a platformei sale electorale din timpul campaniei prezidențiale.

Ponta a spus, referitor la comentariile lui Iohannis, că este un motiv în plus ca președintele să suțină Codul Fiscal dacă include și ideile sale.

”Este important să adoptăm acest cod fiscal în timpul acestei sesiuni, să fie şase luni să se obişnuiască oamenii cu schimbările, să avem de la 1 ianuarie foarte clar şi reducerea TVA şi celelalte chestii, nu sunt lucruri doar de dat, ci şi de luat. Este un lucru extraordinar că am ajuns în această discuţie avansată, că avem documente, analize, cifre, vă spun un lucru eu voi face toate eforturile ca acest cod să se adopte până la sfârşitul sesiunii parlamentare, inclusiv iau în calcul angajarea răspunderii Guvernului dacă la un moment dat se blochează politicianist de către PNL sau de altcineva, iau în calcul şi acest lucru”, a fost mesajul transmis de premierul Ponta.

Ponta: Salariile bugetarilor sunt un dezastru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel