Ponta evită întrebările despre votul senatorilor PSD în cazul Șova

Premierul Victor Ponta a ocolit întrebările jurnaliștilor despre posibile sancțiuni aplicate senatorilor PSD care au votat împotriva încuviințării arestării preventive a lui Dan Șova.

UPDATE: Prim-ministrul Ponta explică pe contul său de Facebook de ce a preferat să nu răspundă la întrebarea despre cazul Dan Șova.

"Doresc sa lamuresc situatia foarte clar si sa explic refuzul meu de azi de a raspunde la intrebarea unui anume jurnalist ( si chiar as dori sa aflu parerea celor care citesc aceasta pagina de FB!).
Ocupand o functie publica, platita din banii contribuabililor, este corect si obligatoriu sa raspund la intrebarile ( si sa particip la emisiunile) tuturor reporterilor si jurnalistilor reprezentand companiile de presa care platesc corect taxe si impozite - oricat de critice sunt acestea fata de activitatea mea!
Ca sef al Guvernului insa, in contextul eforturilor de combatere a evaziunii fiscale, trebuie sa dau un semnal clar de avertizare a celor care fac evaziune fiscala, nu platesc nici macar contributiile sociale ale salariatilor (uneori nici salariile!) si fac concurenta neloiala celor cinstiti si corecti. Si primul gest normal e sa nu raspund in niciun fel intrebarilor acestora!
Daca patronii si managerii lor se hotaresc sa intre in legalitate si normalitate inseamna ca scopul a fost atins. Altfel nu as face decat sa incurajez asemenea atitudini ( inclusiv atacurile la adresa ANAF din partea celor subiectivi deoarece se afla chiar ei in culpa).
Astept cu interes opinia dvs si va multumesc."

------

Șeful PSD a adoptat o atitudine defensivă când reporterii l-au chestionat în legătură cu votul din Senat privind arestarea lui Dan Șova. Întrebat dacă vor fi sancționați parlamentarii PSD care au votat împotriva cererii DNA, întrucât există o decizie politică a social-democraților care interzice acest lucru, Ponta a răspuns: "Nu doresc să vă comentez acest lucru".

În ciuda insistențelor jurnaliștilor, președintele PSD a evitat să răspundă, spunând că nu înțelege întrebarea.

"Până nu înțeleg întrebarea nu vreau să vă comentez", a spus Ponta.

Călin Popescu Tăriceanu, anunț decisiv cu privire la reluarea votului din Senat în cazul lui Dan Șova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel