Ponta: Eu pe Chirieac nu-l fac morsă. Dați-i niște lămâi!

Premierul Victor Ponta a fost invitat, duminică, în emisiunea ”Ediția de seară”, de la România Tv, moderată de Victor Ciutacu. La un moment dat, prim-ministrul l-a adus în discuție pe analistul politic Bogdan Chirieac, pentru care a solicitat ”nişte lămâi”, ”să îi ştergeţi zâmbetul de satisfacţie”.

În timpul emisiunii de duminică seară, moderatorul a prezentat mai multe declarații făcute de Elena Udrea, care răspundea unor întrebări venite după saltul cu parașuta pe care l-a efectuat în ziua de 1 mai.

Mugur Ciuvică: Cu ce obiect o să vă identificaţi dumneavoastră în campanie, cu mărul sau cu paraşuta?

Elena Udrea: Amândouă obiectele sunt simbolul a ceea ce vrem să fim şi anume, energie, curaj, forţă, determinarea de a duce lucrurile la bun sfârşit. Să ştiţi că numai pentru unii, paraşuta are alte conotaţii.

Corina Drăgotescu: V-aţi asumat în mod conştient faptul că în următoarea perioadă de campanie se va face asocierea Udrea-paraşută, adică ...

Elena Udrea: Dl Victor Ponta este prim-ministru. Dânsul ar trebui să se ocupe de guvernarea acestei ţări. Când se luptă cu o femeie, cu mine, foloseşte astfel de ... face astfel de glume, de ... . Până la urmă, sunt nişte mitocănii, demonstrează cât este de nesimţit, pentru că nu sunt prima femeie pe care o atacă. Acum câteva zile şi-a atacat o colegă, i-a spus "făi". Eu nu îmi imaginez că toată ţara are acelaşi grad de nesimţire şi mitocănie ca Victor Ponta. Doi la mână: eu, când mi-am asumat să fac politică, mi-am asumat să mă întâlnesc cu nişte mitocani, precum dl Ponta, dl Dragnea şi alţii. Eu m-am gândit că este un gest curajos ... .

Vezi și: PNL lovește PSD cu o solicitare la Tribunal. Ce spune Chirieac


Victor Ciutacu: Dle Ponta, nu am auzit din astea de la Băsescu.

Victor Ciutacu: Dle Ponta, n-am mai auzit din astea de la Băsescu -  mitocan, nesimţit - şi cu repetiţie, cu o cadenţă uluitoare.

În acel moment, primul-ministru l-a invocat pe Bogdan Chirieac, despre care a spus că vorbește frumos și politicos, ”nu-l fac morsă”, conform stenogramei de pe site-ul Guvernului.

Victor Ponta: Cred că nu e o jignire. Am spus mereu că dna Udrea este cu adevărat urmaşul politic al dlui Băsescu. Oricum, voiam să vă rog - mă uitam la filmări - să faceţi rost de nişte lămâi, să mai guste dl Chirieac, să îî ştergeţi zâmbetul de satisfacţie.

Victor Ciutacu: Un fan are şi dna Udrea ...

Victor Ponta: Îi curgea admiraţia dlui Chirieac faţă de această doamnă a politicii. Nu, dar să-i mai daţi un pic de lămâie, că săracul ... . Vedeţi, uite ... . Eu, de exemplu, despre dl Chirieac vorbesc frumos şi politicos, nu-l fac morsă, dar ... . Deci ne întoarcem la dna Udrea. Cred că dna Udrea - şi o spun, nu e nici un fel de jignire - cred că dna Udrea se bucură. Este în mod sigur urmaşul politic în tot al lui Traian Băsescu, aşa încât aceste cuvinte pe care le foloseşte şi epitete nu mă deranjează, cum nu m-au deranjat nici de la Traian Băsescu. 

Citește și: Radu Tudor desființează o declarație a lui Ponta. "Repetați greșeala, dle prim-ministru!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel