Ponta, despre Năstase: E inadmisibil că nu știe nici acum de ce a fost condamnat

Este inadmisibil că fostul premier Adrian Năstase nu știe nici la patru luni de la condamnarea sa motivul pentru care a intrat la închisoare, a declarat, luni seară, la România TV, președintele PSD, Victor Ponta.

"La patru luni, nu știe de ce a fost condamnat, ceea ce cred că este inadmisibil. Nu e vorba pentru Adrian Năstase. E vorba de orice cetățean al acestei țări. Să stai de patru luni în închisoare și să nu știi de ce ești condamnat este inadmisibil", a afirmat Ponta, citat de Agerpres.

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, luni, la Tribunalul București, că se gândește să renunțe la cetățenia română, o decizie similară urmând a fi luată și de ceilalți membri ai familiei Năstase.

"Eu consider că modul în care este tratat un om care în 2004 a ridicat steagul României la NATO și acum ciocnim noi paharele de șampanie la zece ani de NATO este un lucru extrem de traumatizant", a spus Victor Ponta, care și-a manifestat susținerea față de familia lui Adrian Năstase.

Citește și: Adrian Năstase se SINUCIDE civil. Ce spun Radu Tudor și Bolcaș. Ciuvică: "Trebuie să se aștepte la ce e mai rău"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel