Ponta, după reuniunea de la Orăștie: Candidez la prezidențiale dacă mă sprijină colegii

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Orăștie, că va face anunțul oficial privind candidatura sa la prezidențiale la 1 august, dacă va fi susținut de colegii de partid.

Ponta a explicat că s-a întâlnit la Orăștie cu liderii PSD din teritoriu, cu cei din Parlament, dar și cu miniștrii social-democrați, iar discuțiile s-au centrat pe guvernare și campania pentru prezidențiale.

"Am hotărât, în mod informal, calendarul structurilor noastre statutare, Comitet Executiv și Consiliu Național în data de 1 august, Congresul va avea loc undeva după 10 septembrie. Pe 1 august se fac toate pregătirile și procedurile și cina va fori să candideze trebuie să anunțe în fața Consiliului Național. Eu le-am spus colegilor mei că dacă există sprijinul lor sunt pregătit pe 1 august să le cer sprijiniul pentru a candida la funcția de președinte", a declarat Ponta.

Ponta a spus că nu au existat presiuni făcute de liderii din teritoriu asupra sa. 

"Nu candidez că mă forțează cineva și nici nu mă las rugat (...) Dacă sunt candidatul care are cele mai mari șanse să câștige, pe 1 august voi anunța foarte clar dorința mea și hotărârea de a candida", a arătat premierul.

Amenințarea lui Ponta: Cine face asta, pleacă din PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel