Amenințarea lui Ponta: Cine face asta, pleacă din PSD

Victor Ponta - Liviu Dragnea
Victor Ponta - Liviu Dragnea

Premierul Victor Ponta spune că social-democrații care în loc să muncească în campania prezidențială se luptă pentru a prelua șefia PSD va fi exclus din partid.

"Am discutat cu colegii mei și am spus că cel care până pe 16 noiembrie în loc să se ocupe de campania prezidențială se ocupă de cine îmi ia mie locul, va pleca din partid a doua zi când aflăm acest lucru. Este o înțelegere a noastră a tuturor. Am trecut, cei mai mulți dintre noi, prin perioada 2004 și 2009, când unii erau în campanie și vindeau pielea ursului din pădure. Cea mai importantă discuție de astăzi a fost chiar aceasta: stimați colegi, toată lumea trage în campanie, dacă câștigăm funcția de președinte, de pe 16 (noiembrie), discutăm cine va fi președintele partidului", a declarat, luni, la Orăștie, Victor Ponta, în urma unei reuniuni cu liderii PSD din teritoriu, din Parlament și cu miniștrii social-democrați.

Până la acest moment, în mediile politice se vorbește despre trei social-democrați care ar vrea să-l succeadă pe Ponta la șefia partidului: Dan Șova, Liviu Dragnea și Valeriu Zgonea.

Ponta, dezvăluiri din reuniunea PSD: Sunt pregătit!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel