Victor Ponta, precizare cu ocazia Zilei Mondiale a Educației

Premierul Victor Ponta transmite cu ocazia Zilei Mondiale a Educației că Executivul "își va respecta toate promisiunile asumate cu sindicatele" și îi îndeamnă pe toți românii să le mulțumească dascălilor, dar și celorlalți angajați din sistemul de învățământ pentru munca pe care o depun de-a lungul fiecărui an școlar.

"Să le mulțumim, de Ziua Mondială a Educației, tuturor cadrelor didactice și angajaților din sistemul de ‪‎învățământ‬ pentru munca pe care o depun pe tot parcursul anului școlar!

Guvernul își va respecta toate promisiunile asumate prin acordul cu sindicatele și vom avea grijă ca noua lege a salarizării în domeniul bugetar să continue creșterea de salarii în 2015 și anii ce urmează.

‪Educația‬ este o prioritate pentru ‪România‬, alături de Sănătate, și vom face tot ce ne stă în putere altfel încât cele două domenii să se dezvolte simultan!

O zi frumoasă tuturor!", a transmis, luni, pe Facebook, premierul Ponta.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră pe Facebook: Voi aduce din nou în discuție...

Începând din anul 1994, UNESCO a stabilit ca Ziua Mondială a Educației să fie celebrată în fiecare an pe data de 5 octombrie.

Cu ocazia celebrării acestei zile, profesorii și elevii din Capitală nu vor merge la școală. În celelalte unități ale învăţământul preuniversitar din țară, elevii vor merge la şcoală însă nu vor face cursuri, ci tot felul de alte activităţi educative stabilite de fiecare unitate şcolară în parte. Această măsură a fost luată de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Stiinţifice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel