Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră pe Facebook: Voi aduce din nou în discuție...

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni, în cadrul unui mesaj pe Facebook, că va participa la deschiderea anului universitar 2015-2016 la Universitatea București, precizând că va aborda și cu această ocazie "tema Educației în România".

"Deschiderea noului an universitar, care coincide cu Ziua Internațională a Educației, mă va regăsi la Universitatea din București, unde voi împărtăși bucuria unui nou început alături de profesori și studenți. Voi avea astfel ocazia de a aduce din nou în discuție tema educației în România. Avem nevoie de contribuția, expertiza și autoritatea universităților în consultarea pe care am lansat-o recent. Urez tuturor profesorilor și studenților un an academic plin de împliniri!", a scris, în urmă cu puțin tim, președintele Klaus Iohannis pe pagina sa de socializare.

De altfel, Administrația Prezidențială a anunțat că președintele Iohannis va participa, astăzi, la ora 10:00, la festivitatea de deschidere a anului universitar, în Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității București.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel