Ponta: Băsescu e mort de frică

Premierul Victor Ponta a declarat că fostul președinte Traian Băsescu a mințit în cadrul interviului acordat marți seară, când a declarat că fostul șef al SRI, George Maior, și-a dorit ca liderul PSD să câștige alegerile prezidențiale.

Șeful Guvernului a arătat că Traian Băsescu se teme de închisoare și de afirmațiile pe care le poate face Elena Udrea în fața procurorilor.

"Băsescu face ce a făcut de când îl cunosc eu şi anume minte. Şi mai mult, ceea ce nu prea am văzut la Băsescu, e mort de frică. Aseară am văzut un Băsescu mort de frică, ce-o să spună dna Udrea să ajungă şi el în închisoare... Eu sper ca doamna Udrea să spună tot adevărul", a declarat Ponta.

Întrebat în legătură cu declarațiile conform cărora a existat o întâlnire a sa cu Elena Udrea înainte de numire Laurei Codruța Kovesi la DNA, Ponta a spus:

"Repet, minte intotdeauna şi, in plus, acum e mort de frică şi poate se duce şi acum să o asigure pe dna Udrea de tot sprijinul ca nu cumva să-l tragă şi pe el....".

Băsescu: Ponta voia capul lui Coldea. Opțiunea lui Maior a fost Ponta la alegeri

Fostul președintele Traian Băsescu a declarat că premierul Victor Ponta a fost "opțiunea" șefului SRI, George Maior, la alegerile prezidențiale din 2014, sugerând că prim-adjunctul Serviciului, Florian Coldea, își dorea ca Iohannis să câștige Președinția pentru că o victorie a lui Ponta echivala cu înlăturarea sa.

"Vă aduceți aminte când PSD îl declara pe Maior viitor prim-ministru? Opțiunea dânsului a fost pentru dl Ponta", a spus Băsescu, marți seară, la B1 Tv.

Întrebat dacă, de cealaltă parte, opțiunea gen. Florian Coldea era Klaus Iohannis, Băsescu a răspuns: "Aici nu am o certitudine. Nu am cum să probez, pe când dincoace este limpede".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel