Urmărește emisiunea live


Băsescu: Ponta voia capul lui Coldea. Opțiunea lui Maior a fost Ponta la alegeri

Fostul președintele Traian Băsescu a declarat că premierul Victor Ponta a fost "opțiunea" șefului SRI, George Maior, la alegerile prezidențiale din 2014, sugerând că prim-adjunctul Serviciului, Florian Coldea, își dorea ca Iohannis să câștige Președinția pentru că o victorie a lui Ponta echivala cu înlăturarea sa.

"Vă aduceți aminte când PSD îl declara pe Maior viitor prim-ministru? Opțiunea dânsului a fost pentru dl Ponta", a spus Băsescu, marți seară, la B1 Tv.

Întrebat dacă, de cealaltă parte, opțiunea gen. Florian Coldea era Klaus Iohannis, Băsescu a răspuns: "Aici nu am o certitudine. Nu am cum să probez, pe când dincoace este limpede".

"Aveau opțiuni personale. Probabil că și dl Maior avea această opțiune personală să se întoarcă în SRI. Credeți că ofițerii din județe, câți sunt ei, îi poți înhăma la campania cuiva? Cu siguranță că SRI nu s-a înhămat la așa ceva, cum nu s-a înhămat nici SIE", a mai spus el.

Băsescu: Ucraina e pierdută, Republica Moldova încă nu

Jurnalistul Ion Cristoiu i-a amintit fostului președinte o declarație recentă a sa, conform căreia "marea bătălie este cine va fi președinte, pentru că unii îl susțin pe Ponta și alții care știu că vor fi scurtați de cap când vine Ponta îl susțin pe Iohannis". Întrebat dacă rezultatul alegerilor i-a confirmat afirmația, Băsescu a răspuns afirmativ. 

"Rezultatul alegerilor mi-a confirmat. Rezultatul alegerilor mi-a arătat că dacă intrai în mașinăria unui serviciu să te denigreze erai vai steaua da. Dar ei nu s-au pretat la așa ceva", a declarat Băsescu.

"Circula în mediul politic la vârf la Ponta vrea să-i ia capul lui Codlea", a completat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel