PONTA - BĂSESCU, DISCUȚII NEPUBLICE. Ce a anunțat premierul

Premierul Victor Ponta a anunțat, vineri, o măsură extremă la care a recurs după ce președintele Traian Băsescu a publicat înregistrările negocierilor purtate la Palatul Cotroceni pe tema reducerii CAS.

Primul-ministru a anunțat că nu va mai purta discuții "nepublice" cu preşedintele țării în mandatul lui Traian Băsescu. Victor Ponta a susținut că acesta este "efectul pervers al micii satisfacţii de o zi" a preşedintelui Traian Băsescu.

"Efectul pervers al acelei mici satisfacţii de o zi a domnului Băsescu de a da publice discuţiile de la Cotroceni între domnia sa, cu mine şi cu doamna Petrescu, efectul pervers este acela că eu niciodată, cât o să fiu prim-ministru şi domnul Băsescu preşedinte, nu mai am discuţii nepublice cu domnia sa, că nu ştiu dacă mă înregistrează. Poate mă înregistrează la telefon, poate mă înregistrează cu o cameră ascunsă, cu ceva, aşa încât eu cu domnul Băsescu, cât mai are din mandat, o sută de zile, o sută şi ceva, eu nu mai am discuţii nepublice, şi nu din vina mea, că înainte am avut o mulţime de discuţii nepublice, cum e şi normal să existe între preşedinte şi prim-ministru, dar după momentul acela, pe baza relei-credinţe dovedite, ca să zic aşa, eu nu mai am discuţii nepublice cu Băsescu, am discuţii cu martori, înregistrate şi transmise publicului nu când vrea Traian Băsescu, ci tot timpul", a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Citește și: Ponta îl ironizează pe Băsescu, după apelul președintelui către premier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel