Ponta, atac la PNL după dezbaterea electorală pentru Primăria Capitalei

Fostul premier Victor Ponta lansează un atac dur la adresa PNL în cadrul unui comentariu privind prima dezbatere televizată între aspiranţi la fotoliul de primar al Capitalei, respectiv Gabriela Firea, Robert Turcescu şi Nicuşor Dan, care a avut loc în urmă cu o zi la Digi 24.

"Ce am retinut dupa dezbaterea de ieri

1. Ca e bine ca s-a reusit totusi o discutie despre proiectele concrete pentru Bucuresti ! Si ar fi bine sa existe si altele ( mai ales ca , exact ca si la alegerile anterioare , actiunile DNA fac o concurenta ucigatoare pe piata media exact in campania electorala - asa ajungem sa alegem in functii oameni despre care aflam ulterior cat de incompetenti si chiar stupizi sunt)

2. Gabriela Firea a demonstrat in fata lui Nicusor Dan ce inseamna sa te pregatesti cu adevarat sa exerciti o functie importanta / Nicusor Dan va ramane ( sper) la stadiul de ONG-ist critic si vigilent - cea mai mare catastrofa pentru el insusi ( si pentru oras) ar fi sa ajunga in pozitia in care sa si trebuiasca sa faca ceva ( vezi cazul Guvernului de tehnocrati)

3. Normal ca reprezentantul PNL ( Catalin Perdoiu/ Marian Munteanu/ Ludovic Orban / Cristian Busoi sau cine o fi azi) nu a participat! Constat la liderii acestui pseudopartid ca sunt capabili doar de lozinci repetate ca papagalii, de injurii de vames si "poale in cap" marca " Gorghiu - Dej" - nu o sa auziti de la ei niciun proiect, nicio idee, nimic constructiv , asa ca nu le-a simtit nimeni lipsa ! Oricum strategia PNL e cunoscuta - sa ii elimine DNA pe toti ceilalti candidati si ei sa ajunga "to be elected"!", a punctat Victor Ponta, pe pagina sa de socializare, unde face și o trimitere la un material publicat pe DC News.

Citește și: Nicușor Dan, declarație dură. Gabriela Firea: Este o grosolănie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel