Nicușor Dan, declarație dură. Gabriela Firea: Este o grosolănie

Gabriela Firea și Nicușor Dan au avut un schimb de replici luni seară, în prima dezbatere televizată pentru postul de Primar General.

"Am citit cu atenţie programul dumneavoastră. Nu pot să spun că a fost o plăcere, dar l-am citit totuşi", a spus Nicuşor Dan la Digi 24.

"Asta este o grosolănie, dar nu este o problemă, se acceptă de la un domn la o doamnă într-o campanie electorală. Apropo și de o altă grosolănie că eu nu aș fi acceptat dezbateri cu dumneavoastră. Eu nu am fost invitată până acum. Aţi afirmat că eu mă duc doar la emisiuni cu yesmeni. Este neplăcut să îi consideraţi pe jurnalişti... drept yesmeni", a fost replica Gabriela Firea.

"Preşedintele PSD, preşedintele organizaţiei Bucureşti, toţi candidaţii au semnat acest document, care spunea explicit că vor fi publice contractele pe site", a continuat Nicușor Dan.

[citeste si]

El a precizat că această promisiune a fost expusă de patru ori de-a lungul timpului.

Gabriela Firea a spus: "Eu mi-aş dori foarte mult să discutăm în 2016 despre ce am făcut fiecare dintre cei implicaţi în campania electorală, să nu vorbim despre ce am făcut în liceu. eu mă prezint în faţa bucureştenilor cu bune şi cu rele. Eu nu fac altceva decât să garantez cuvântul meu de onoare".

Soluții pentru traficul din București

În afară de replici mai acide, candidații din cursa pentru Primăria Capitalei și-au prezentat soluțiile pentru traficul din București. Nicușor Dan a susținut implementarea unui sistem general de management al traficului, care ar fluidiza traficul din București și ar soluționa și o parte din problemele transportului public, în timp ce Robert Turcescu a vorbit despre investirea în tramvaie și tranformarea uzinei RATB într-un centru de profit pentru București. Candidata PSD, Gabriela Firea, a propus transformarea RATB într-o societate comercială și repararea flotei regiei de transport în comun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel