Ponta, acuzații grave la adresa Guvernului Cioloș: Ghinion? Sau trădare?

Fostul premier Victor Ponta lansează acuzații grave la adresa Guvernului "tehnocrat", după ce în consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia (CEO) a fost numit un nou membru, cetățean german, care în anii trecuți a lucrat în domeniul minier în mai multe țări, inclusiv în Rusia, Coreea de Nord și China.

Victor Ponta susține, într-o postare pe pagina sa de socializare, că una dintre  "sarcinile" Guvernului de tehnocrați este distrugerea sistemului energetic românesc. De asemenea, fostul premier afirmă că românii vor fi cei care vor suporta costul distrugerii acestui sector economic, în timp ce  miniștrii tehnocrați vor fi recompensați de "șefii lor care i-au numit aici" la plecarea de la Palatul Victoria.

"La inceputul lui 2012 Complexul Energetic Oltenia era practic in faliment / prima solicitare a partenerilor internationali catre noul Guvern a fost restructurarea, concedieri colective si reducerea drastica a productiei ( ceea ce avantaja evident pe termen lung importurile de energie)!

Am refuzat aceasta strategie de capitulare / am numit manageri romani cu experienta in domeniu care au pastrat locurile de munca, au marit productia si au adus societatea pe profit!

Citește și: Ponta a contestat decizia CNATDCU privind teza sa de doctorat

In 2015 managerii romani s-au trezit cu dosare penale fabricate si au fost schimbati imediat ce au venit "tehnocratii" ( noul Ministru al Energiei a spus ca a primit "ordin" sa faca asta- intre timp judecatorii au decis definitiv ca schimbarea a fost ilegala)!

In 2016 CEO a trecut pe pierdere, se anunta mii de oameni disponibilizati, nu mai sunt bani de salarii si am ajuns sa importam energie din Cehia si Ungaria!

Iar acum in conducere este numit un cetatean german care pana sa ajunga la Gorj a lucrat in Rusia, Coreea de Nord, China??!!!

Ce credeti ca facea Propaganda Securista daca il numeam eu pe acest domn ( nu il cunosc, poate fi bun sau rau, nu asta e subiectul aici)??!? Credeti ca se anuntau PE Facebook sa vina protestarii in Piata ca vreau sa vand tara catre Rusia, Coreea de Nord, China ?!? Se sesizau procurorii sa ii faca repede un dosar penal?!? Pregatea PNL Gorj o greva a minerilor contra Guvernului?!?

Din pacate distrugerea sistemului energetic romanesc este una din "sarcinile" Guvernului de tehnocrati! Au fost blocate toate investitiile in modernizare sau productie / au fost schimbate conducerile cu oameni numiti de "Sistem"/ am inceput sa importam energie! Cand vor pleca in Decembrie tehnocratii vor primi un "bonus" de la sefii lor care i-au numit aici - iar romanii vor ramane sa plateasca pretul!
Ghinion? Sau tradare?", a scris, luni, pe Facebook, Victor Ponta. 

CEO are un nou membru în directorat

Reacția fostului premier survine după ce Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia (CEO) a numit în data de 15 iulie un nou membru în directorat. Noul membru se numește Klaus Leiders și este cetățean german, potrivit hotnews.ro.

Potrivit Complexului Energetic Oltenia, Klaus Leiders îl va inlocui pe Adrian Mircea Teodorescu, care a fost revocat din funcția de membru al Directoratului, acesta aflându-se în perioada de aviz până la data de 5 august 2016. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel