Ponta a explodat după ştirea cu interzicerea demisiei medicilor: Greşeală majoră! Respect, nu ameninţări!

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta a criticat dur informaţia potrivit căreia s-ar lua în calcul să li se interzică medicilor să demisioneze pe durata stării de urgenţă. 

"Eu cred ca orice masuri de forta impotriva personalului medical reprezinta o greseala majora! Personalul medical trebuie sa fie stimulat , sa fie respectat, sa fie apreciat, sa fie protejat si recompensat - sa isi faca datoria din convingere si cu inima plina de aprecierea noastra pentru efortul si sacrificiul lor !

Cred ca cei mai multi dintre medici, asistente sau infirmieri isi fac datoria din convingere - si ca vad aceste amenintari si fortari ca pe o jignire! Iar cei ( putini) care nu rezista presiunii si responsabilitatii oricum nu vor avea eficienta prin obligarea lor de a muncii ! Pot fi motivati in orice alt mod!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

"Personalul medical merita RESPECT - nu ameninţări!"

"O armata victorioasa este aceea care lupta din convingere si avand un tel in care crede! O armata de oameni obligati si asupriti isi uraste comandantii ticalosi mai mult decat pe dusmani - si sigur pierde! Dar Romania nu are azi la Putere un niciun lider care sa inspire prin charisma si viziune , care sa stimuleze prin exemplul si curajul propriu ; si atunci trecem la metodele cazone si propagandistice prin care URSS isi conducea Armata in Afghanistan - neintelegand de ce pierde razboiul !

Personalul medical merita RESPECT - nu amenintari!", se arată în mesajul lui Victor Ponta.

Ce a declarat Nelu Tătaru despre această informaţie

„Se discută multe în comisiile Ministerului sau de la DSU. Nu știu dacă e o soluție. Soluția e în acest moment ca fiecare dintre noi să conștientizăm că indiferent de specialitatea noastră este un moment greu în care trebuie să dăm aportul profesiei noastre. În acest moment fiecare dintre colegii noștri medici sau cadre auxiliare trebuie să înțeleagă că avem o menire pentru care ne-am pregătit.

Sunt situații, cum e o stare de urgență, în care se impun anumite lucruri, dar cred că ele se impun în funcție de evoluție, dinamică și în funcție de existența unor situații particulare”, a declarat ministrul Tătaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel