Pompierul care a semnat hârtia de închidere a stației GPL de la Crevedia a murit sâmbătă într-un accident de motocicletă 

Colonelul de la ISU Dâmbovița care a efectuat inspecția la stația GPL din Crevedia și a semnat oficial închiderea ei în 2020 și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă, sămbătă, 2 septembrie 2023. 

Bogdan Georgian Puşcoi, șef în cadrul ISU Dâmbovița, cu atribuții de inspecție și control a fost cel care a efectuat procedura de verificare și a semnat actul de închidere a stației GPL din Crevedia în anul 2020. Acesta și-a pierdut viața chiar sâmbătă, pe 2 septembrie 2023, într-un accident de motocicletă. Raed Arafat spune că angajatul ISU se afla în acel moment la prima lecție de condus motocicleta, alături de instructor și că nu este cazul să se intre în conspirații. 

"Ca să facem puțină lumină, să nu intrăm în conspirații ca să spunem că cineva i-a făcut ceva, vreau să fac niște precizări: domnul colonel era la prima lecție pe motocicleta, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înțeles, nu știu dacă e adevărat. A accelerat și a intrat într-un perete. Deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nici o mașină în el. Din păcate, noi am pierdut un om care rămâne coleg al pompierilor, dar aici nu putem să speculăm," a spus Raed Arafat în timpul conferinței de presă de duminică în care a prezentat concluziile raportului preliminar al exploziilor de la Crevedia.

La fix o săptămână după exploziile care au avut loc la Crevedia, fostul pompier de 50 de ani și-a pierdut viața. Acesta ieșise la pensie în 2021. 

Jurnalista Adina Anghelescu a venit cu precizări suplimentare și spune că inclusiv instructorul și-a pierdut viața în acel accident de motocicletă. 

"Domnul care a fost șeful ce a închis această stație s-a izbit de un zid și a murit împreună cu instructorul. Aici nu cred că este cazul să ne punem semne de întrebare că ar fi vreo moarte suspectă. Este un caz nefericit. Probabil că și coincidența cu cele întâmplate la Crevedia în urmă cu o săptămână îi fac pe mulți să-și pună semne de întrebare," a spus și jurnalista Adina Anghelescu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel