Incendiu forestier lângă Azuga. Intervenție elicopter

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu la fondul forestier între două văi din Azuga.

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la fondul forestier între văile Ştevia şi Unghia din localitatea Azuga, potrivit unui comunicat al ISU Prahova.

'În aceasta după amiază, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la fondul forestier. Incendiul se manifesta între două văi, respectiv valea Ştevia şi Unghia, din localitatea prahoveană Azuga, într-o zonă greu accesibilă echipajelor de intervenţie. La locul evenimentului au fost mobilizate trei autospeciale de prima intervenţie şi comandă, un autocamion de intervenţie, o şenilată şi o motopompă.

S-a solicitat un elicopter

Echipajele şi mijloacele se vor deplasa până la Cabana Trifoi, iar pompierii vor continua terestru până la locul intervenţiei', relevă sursa citată. Totodată, a fost constituit un Punct de Comandă Avansat la Păstrăvăria din Azuga. La acţiune participă lucrători din cadrul primăriei şi ai ocolului silvic, conform ISU Prahova.

Sursa citată a mai anunţat că inspectorul şef al ISU Prahova a solicitat elicopter de la IGAV pentru a survola zona şi pentru a realiza o recunoaştere din aer, în vederea evaluării situaţiei.

Vezi și: Grecia: Atenţionare de călătorie. Riscul de incendii se menține


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel