Clădire Bucureşti, planşeu prăbuşit. Locatarii, evacuaţi

Mihai Ciobanu / 02 dec 2018 / 22:38 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Locatarii unui imobil de locuit din Capitală sunt evacuaţi duminică seara, de pompieri, după ce planşeul de la nivelul parterului s-a prăbuşit şi nu se mai poate realiza accesul în interiorul clădirii, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. 

Update: Locatarii unui imobil de locuit din Capitală sunt evacuaţi duminică seara, de pompieri, după ce planşeul de la nivelul parterului s-a prăbuşit şi nu se mai poate realiza accesul în interiorul clădirii, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Nu există răniţi, a precizat sursa citată. Imobilul se află în strada Franceză nr. 32 şi are 2 scări, în total fiind vorba de 12 apartamente. 

"La caz se află pompierii Detaşamentului Mihai Vodă şi Detaşamentului Special de Salvatori. 
Se iau măsuri pentru evacuarea şi relocarea locatarilor, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, reprezentată de viceprimar. Locatarii au fost direcţionati spre etaje, de unde vor fi coborâţi cu autoscara. Dacă situaţia o va permite, se va realiza o cale de acces provizorie, concomitent cu evaluarea gradului de risc ca şi alte elemente de construcţie să fie afectate", potrivit ISU Bucureşti-Ilfov. 

Persoanele evacuate au posibilitatea să fie cazate în spaţiile puse la dispoziţie de Primăria Municipiului Bucureşti, la blocurile gemene de la Piaţa Naţiunilor Unite, a mai informat ISU Bucureşti-Ilfov. 

Ştirea iniţială: Din fericire, nu există răniţi, a precizat sursa citată. Imobilul se află în strada Franceză nr. 32 şi are 2 scări, în total fiind vorba de 12 apartamente. "La caz se află pompierii Detaşamentului Mihai Vodă şi Detaşamentului Special de Salvatori. 

Se iau măsuri pentru evacuarea şi relocarea locatarilor, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, reprezentată de viceprimar. Locatarii au fost direcţionati spre etaje, de unde vor fi coborâţi cu autoscara. Dacă situaţia o va permite, se va realiza o cale de acces provizorie, concomitent cu evaluarea gradului de risc ca şi alte elemente de construcţie să fie afectate", potrivit ISU.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26