Pompierii au tăiat mașina în două. Șoferiță salvată în urma unui accident grav

Pompierii din județul Bistrița-Năsăud au tăiat o mașină în două pentru salvarea unei femei rămase încarcerate în urma unui accident. 

Un grav accident de circulație a avut loc în această după-amiază în județul Bistrița-Năsăud. Pompierii au intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD pentru salvarea unei șoferițe care a ajuns cu mașina într-un șanț. 

Pentru descarcerarea victimei, pompierii au fost nevoiți să taie mașina implicată în accident. Tânăra rănită a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar mai apoi a fost transportată la spital în stare de conștiență. 

”Victima era prinsă între bord și stalpul din stanga, mai ales la nivelul membrelor inferioare. Pe toată durata intervenției a fost conștientă și cooperantă. A fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD, paramedicii nasaudeni au stabilizat-o și au transportat-o la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri suplimentare și tratament de specialitate. Prezenta o suspiciune de fractură de femur”, susține ISU Bistrița-Năsăud. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel