Pompier mort în cadrul intervenției de la Jilava

Tragedie la incendiul fabricii de încălțăminte de la Jilava. Un pompier care participa la intervenție a murit, după ce un perete de cărămidă a căzut peste acesta.

Un pompier salvator de la Detașamentul Buftea, Garda Măgurele, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealu Spirii" București-Ilfov a decedat în această dimineață, în timpul unei misiuni de stingere.

Incendiul, anunțat în jurul orei 07.30, se manifesta la o fabrică de încălțăminte din localitatea Jilava, pe o suprafața de aproximativ 2000 m2, la fața locului fiind alocate de urgență 12 autospeciale de stingere, patru autospeciale pentru intervenție la înălțime, o ambulanță SMURD, o unitate de terapie intensivă mobilă SMURD, patru autospeciale pentru descarcerare și o autospecială CBRN.

Aflat într-unul dintre echipajele care acționau pentru lichidare, colegul nostru a fost surprins de un perete care s-a prăbușit. Întrucât flăcările se manifestă cu violență, pompierii nu pot pătrunde în zona în care acesta se află, pentru a-l recupera de sub placa de beton.

În prezent, la locul incendiului se află o echipă de criminaliști, care sub coordonarea procurorului militar cercetează cauzele și împrejurările în care s-a petrecut tragicul incident, precizează IGSU într-un comunicat de presă primit la redacție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel