Pompier bolnav de CANCER. Apel ISU

Pompier rănit din cauza unui dispozitiv exploziv. IGSU, precizări
Pompier rănit din cauza unui dispozitiv exploziv. IGSU, precizări

Colegii unui pompier bolnav de cancer fac apel pentru a îl salva. 

Un pompier din cadrul ISU București Ilfov, Maricel Mocanu, a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Colegii lui fac apel pentru salvarea acestuia.

Potrivit Libertatea, de trei săptămâni de la primirea veștii, militarul a suferit patru atacuri cerebrale, în urma cărora a fost țintuit la pat. Timp de 21 de ani, pompierul s-a luptat cu flăcările, salvând zeci de vieți.

Soția sa, Nicoleta Mocanu, a declarat: „De pe data de 21 octombrie a început să i se umfle mâna. Acum nu mai vorbește cu mine, nu mă mai recunoaște, nu mai zice nimic. La tomograf, la cap a zis ca sunt 4-5 accidente care nu se stie cand sunt facute cu exactitate. Dupa ce se linisteste el si se stabilizeaza dupa accidentele astea vasculare, o sa inceapa sedintele de chimioterepie”, a mai declarat soția pompierului.”.

[citeste si]

Într-o postare pe o pagină de socializare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență, pompierii au pornit o campanie de ajutor:

”Este pompier și tatăl a doi copii, dornic de viață, mereu zâmbitor, iar colegii spun că este un luptător. Se numește Mocanu Maricel, în vârstă de 46 ani, iar în urmă cu câteva săptămâni a primit o veste pe care nicio persoană nu și-ar dori să o audă. A fost diagnosticat cu „tumoare pulmonară stânga”, cu metastază limfoganglionară de adenocarcinom. Acesta se află în stare gravă și este internat la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cei care vor să-l ajute pe Maricel pot dona bani în următorul cont:
Mocanu Maricel
RO71UGBI0000472001601RON, deschis la Garanti Bank”, este mesajul colegilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel