Polițistul împușcat într-un apartament la Caracal, în stare gravă

Polițistul care s-a împușcat într-un apartament din Caracal, este în continuare în stare gravă, internat la Craiova la Spitalul Clinic Județean de Urgență Olt. 

Poliţistul din judeţul Olt care s-a împuşcat, duminică, în cap cu arma din dotare, într-un apartament din Caracal, se află în continuare în stare gravă la secţia de terapie intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova, scrie Agerpres. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al SCJU Craiova, dr. Cristiana Geormăneanu, acesta este intubat, ventilat mecanic şi stabil hemodinamic.

Poliţistul, în vârstă de 31 de ani, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Corbu, judeţul Olt, s-a împuşcat cu armamentul din dotare, în apartamentul din municipiul Caracal în care locuia împreună cu soţia, iar cel care a sunat la 112 este o rudă a acestuia. Bărbatului i s-au aplicat manevre de resuscitare la faţa locului şi a fost transportat la SCJU Craiova. Poliţistul a ajuns în judeţul Olt în urmă cu circa o lună, prin transfer din judeţul Timiş.

Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel