Poliţistul împuşcat în Timiş a murit. Criminalul, încă în libertate

Poliţistul împuşcat duminică, 2 iunie, în localitatea Recaş din judeţul Timiş a murit. Anunţul a fost făcut chiar de colegii agentului, printr-o postare pe Facebook. Poliţistul a fost împuşcat în zona gâtului, după ce ar fi încercat să oprească o maşină în timpul unui filtru rutier. 

”Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în com. Izvin, din jud. Timiș! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi!” se arată într-o postare pe rețelele de socializare.

Poliţist din Timiş, împuşcat mortal 

Un poliţist din Timiş a fost împuşcat în gât, în această după-amiază, în timpul unui filtru rutier în localitatea Recaş.  potrivit observator.tv.

Potrivit ultimelor informaţii, agentul şi colegii lui aveau informaţii că în zonă va trece o maşină cu numere de înmatriculare din Vrancea, în care se afla un urmărit internaţional. Poliţiştii au observat maşina, au somat şoferul să oprească, însă din maşină a fost tras un foc de armă, iar poliţistul s-a prăbuşit la pământ.

În acelaşi timp, maşina în care se afla urmăritul internaţional şi-a continuat deplasarea, fiind dată în urmărire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel