Poliţistul care s-a împuşcat în cap, într-un apartament din Caracal, a murit la SCJU Craiova

Poliţistul de 31 de ani din judeţul Olt care s-a împuşcat duminică în cap cu arma din dotare, într-un apartament din Caracal, a decedat miercuri după-amiaza la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova, unde era internat în stare gravă. 

Potrivit reprezentanţilor SCJU Craiova, medicii au încercat să îl resusciteze, însă bărbatul nu a putut fi salvat. Poliţistul, în vârstă de 31 de ani, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Corbu, judeţul Olt, s-a împuşcat cu armamentul din dotare în apartamentul din municipiul Caracal în care locuia împreună cu soţia iar cel care a sunat la 112 a fost cumnatul său.

Bărbatului i s-au efectuat manevre de resuscitare la faţa locului iar ulterior a fost transportat la SCJU Craiova, unde a stat trei zile în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral sever, având două plăgi la cap, una de intrare şi una de ieşire a glonţului. Poliţistul a ajuns în judeţul Olt în urmă cu circa o lună, prin transfer din judeţul Timiş. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel