Polițistul care a răpit-o și violat-o pe Sarah Everard și-a mărturisit faptele

Un polițist din Londra a mărturisit că a răpit și violat o femeie.

Conform BBC, tânăra Sarah Everard, în vârstă de 33 de ani, a fost dată dispărută după ce se îndrepta spre casa sa din Clapham, Sudul Londrei, pe 3 martie. Trupul său a fost descoperit la o săptămână distanță, într-o zonă împădurită, în apropierea orașului Ashford din Marea Britanie.

Polițistul metropolitan Wayne Couzens, din Deal, a pledat vinovat pentru infracțiunile de răpire și viol, în fața judecătorilor, prin conexiune online. Acesta și-a acceptat responsabilitatea pentru moartea tinerei londoneze, însă nu a pledat vinovat și pentru uciderea lui Everard. Tânăra executivă de marketing se ducea spre casa sa din Londra în noaptea în care a dispărut. Autoritățile au fost alertate de iubitul său, pe 4 martie, iar trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit într-o zonă ascunsă a pădurii din Kent, pe 10 martie.

Marea Britanie deschide linie telefonică pentru victimele agresiunilor sexuale

Marea Britanie a înființat o linie telefonică directă pentru copiii de vârstă şcolară pentru ca aceştia să anunţe abuzuri sexuale comise de alţi elevi, s-a anunțat la finalul lunii martie, potrivit Agerpres. Inițiativa a survenit după ce cazul tinerei Sarah Everard i-a inspirat pe mulţi să împărtăşească agresiunile suferite.

Ministerul Educaţiei din Marea Britanie urma să lanseze linia telefonică directă în zilele următoare, au declarat surse pentru dpa, confirmând informaţii furnizate de ziarul The Times. Aceasta survine după ce mii de mărturii au fost publicate pe un site numit 'Everyone's Invited', unde copii cu vârsta de cel puţin 11 ani au împărtăşit experienţe de agresiune sexuală sau hărţuire din partea altor elevi.

Toată lumea a fost invitată să-și povestească întâmplările

Peste 8.000 de mărturii au fost publicate pe site-ul „Everyone's Invited”, postate anonim de fondatorul site-ului Soma Sara. În ultimele săptămâni s-a înregistrat o creştere a plângerilor, după ce londoneza Sarah Everard a dispărut la începutul lunii martie. Rămăşiţele ei au fost găsite o săptămână mai târziu într-o pădure din Kent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel