Poliţistul care a împuşcat un bărbat în Sectorul 1 la începutul stării de urgenţă, acuzat de CRIMĂ

Un polițist bucureștean al Secției 5, care în timpul stării de urgență a împușcat mortal un bărbat cu afecțiuni psihice într-un complex de lux din Sectorul 1, a fost acuzat de crimă. Medicii legiști care au analizat cadavrul au stabilit că agentul nu i-a dat victimei nicio șansă.

În dimineața zilei de 22 aprilie, în jurul orei 04.00, polițiștii Secției 5 au intervenit după ca paznicul unui hotel a sunat la 112 și a anunțat că unul dintre locatarii imobilului, cunoscut ca bolnav psihic, are o criză. Conform protocolului, la fața locului ar fi trebuit ca medicii de pe ambulanță să ajungă odată cu polițiștii. De data aceasta nu a fost așa. Echipajul venit de la Secția 5 a intervenit în forță, iar un agent a fost rănit la mână, cu o foarfecă.

După ce bărbatul cunoscut cu afecțiuni psihice a reușit să scape de polițiștii care încercau să-l imobilizeze și să plece cu liftul, acesta a fost prins din urmă, la ultimul etaj, de agentul rănit, care o luase la fugă, pe scări.

Acolo, acesta l-a împușcat pe bărbatul care încerca să se refugieze pe terasă și l-a ucis după ce a tras spre el toate cele șase gloanțe pe care le avea în încărcătorul pistolului Carpați.

"Nu i-a dat nicio şansă"

Medicii au arătat că din cele șase gloanțe trase de polițist, bărbatul a fost atins de patru dintre ele, însă niciunul nu a fost tras către picioare. ”Polițistul și-a trimis victima la moarte sigură”, afirmă raportul întocmit de medicii de la INML, citați de sursele noastre.

Ca dovadă stau cele tre gloanțe trase în piept și abdomen, iar al patrulea i-a străbătut, din lateral, ambele fese.

În plus, unul dintre gloanțe l-a nimerit pe acesta în spate, în timp ce încerca să scape de sub ploaia de gloanțe, într-un moment în care era deja grav rănit, în condițiile în care primul foc l-a lovit în torace, scrie gândul.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel