Polițistul ACUZAT pentru mită, ARESTAT preventiv. Avocatul, REVOLTAT: "E INUMAN! Făceați plecăciuni în fața mea"

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Avocatul ofițerului de poliție acuzat de luare de mită a avut prima declarație în acest caz.

Un ofițer din IGPR, Direcția de Investigare a Criminalității Economice este acuzat de DNA pentru luare de mită și trafic de influență, după ce, în 1 mai a fost demarată acțiunea penală pe numele ofițerului și s-a dispus reținerea sa. Potrivit autorităților, acesta ar fi cerut suma de 1.100.000 de euro. 

Tribunalul Bucureşti a emis sâmbătă un mandat de arestare preventivă de 30 de zile pe numele ofiţerului de poliţie judiciară în cadrul IGPR - Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă, citează Agerpres. 

Decizia nu este definitivă, iar avocatul poliţistului a anunţat că va face contestaţie.

Ce a declarat avocatul polițistului

"Când avem o Ordonanță Militară, prin care ni se impune să fim arestați la domiciliu, fără mandat de arestare, când toată lumea stă în casă, să soliciți arestarea preventivă într-un loc de detenție publică în care clar, sunt condițiile pe care toate lumea le cunoaște, mi se pare din punct de vedere uman, inuman, este o exagerare. Nu se discută fondul cauzei, doar de pipăie fondul cauzei, după cum foarte bine știți", a declarat avocatul, relatează Antena 3. 

"Dacă aș fi Dumnezeu, ați face plecăciuni în fața mea"

Întrebat dacă este adevărat că acest ofițer are datorii foarte mari la bănci și o situație financiară proastă, dar și dacă cei șase ani la Parchetul General au fost cinstiți, avocatul a răspuns:

"Nu cunosc acest lucru, dar dacă ar fi real, ar indica faptul că nu e vorba de un polițist corupt, un polițist corupt ar avea o situație financiară bună. Dacă aș fi Dumnezeu, ați face plecăciuni cu toții în fața mea. De unde să știu dacă cei șase ani ai unui om pe care l-am cunoscut ieri au fost cinstiți", a completat el.

Citește știrea inițială: Ofițer de poliție judiciară, REȚINUT de DNA: Ar fi cerut 1,1 mil. EURO pentru clasarea unui dosar de la PÎCCJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel