Polițiștii, șocați de ce au găsit în tigaia unui student. "Mirosea înțepător"

hamster
hamster

Un student în vârstă de 21 de ani s-a răzbunat pe colegul lui de cameră. Acum, va trebui să facă 120 de muncă în folosul comunităţii. James White a recunoscut că a fript în tigaie hamsterul colegului de cameră. În stabilirea pedepsei, judecătorii au luat considerare că era posibil ca animalul să nu mai fi fost în viaţă când a fost prăjit. 

Judecătorul Roy Anderson i-a spus lui White că l-a condamnat bazându-se pe ideea că hamsterul murise cu câteva minute înainte ca studentul să-l frigă pe aragaz, scrie Daily Mail.

Poliţia a venit la căminul de studenţi din Popehead Court, York, după ce mai multe persoane au sunat pentru că sesizaseră "un miros foarte puternic şi înţepător". James a fost găsit de poliţişti în stare de ebritate, întins pe podea.

"Din bucătărie venea un miros înţepător. Când am intrat, am văzut ceva şocant: un hamster zăcea mort în tigaie", a povestit un poliţist.

White a primit un ordin de supraveghere, timp de 12 luni, şi a fost obligat să plătească 1000 de lire sterline, costurile de judecată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel