Polițiștii de la Crimă Organizată au ridicat patru kilograme de cannabis

Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Patru kilograme de cannabis au fost ridicate de polițiștii de la Crimă Organizată.

Oamenii legii au ridicat doi bărbați care se ocupau cu vânzarea de cannabis. Au confiscat din locuința lor patru kilograme de droguri și 17.300 lei. Aceștia au descins, miercuri, la o adresă din Timișoara, într-un dosar penal pentru trafic de droguri.

Anchetatorii spun că cei doi, în vârstă de 33 și 38 de ani, au vândut droguri pe stradă, în Timișoara, în perioada 2020-2021.

„În urma percheziției domiciliare desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat mai multe pungi vidate și recipiente, care conțineau aproximativ 4 kilograme de cannabis și 17.300 de lei.

2 bărbați, de 33 și 38 de ani, au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, fiind reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, magistrații au dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca”, transmit reprezentanții IPJ Timiș, potrivit Tion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel