Urmărește emisiunea live


Polițiștii au făcut uz de armă pentru a încătușa un individ agresiv

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Polițiștii Secției 19 din Capitală au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru a imobiliza un individ care amenința cu un cuțit mai mulți oameni.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un tânăr în vârstă de 23 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi ameninţare, fapte comise pe raza sectorului 5.

Marți, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 19 au fost sesizaţi prin intermediul 112, cu privire la faptul că la o adresă este în desfăşurare un scandal. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat urcat pe acoperişul propriei case, care se manifesta agresiv, adresând injurii şi ameninţând persoanele din jur, cu un obiect tăietor, că le incendiază locuinţele.

Deoarece bărbatul a refuzat să coboare de pe acoperiş, continuând să ţipe şi să ameninţe şi după sosirea poliţiştilor, a fost somat în repetate rânduri să înceteze şi să arunce din mână obiectul tăietor. Existând astfel un real pericol ca persoanele din jur să fie rănite, poliţiştii au tras două focuri de armă în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale, după care bărbatul a fost imobilizat.

Bănuitul a fost coborât de pe acoperiş şi condus la sediul subunităţii pentru audieri.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 19 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi ameninţare, cu cel în cauză în stare reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Vezi și: Polițist bătut la Piatra Neamț. Procurorul a lăsat agresorul în libertate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel