Poliţiştii au confiscat mii de jocuri

Poliţiştii au efectuat, zilele trecute, controale la comercianţi şi au confiscat aproape 7.000 de jocuri Monopoly contrafăcute şi fără documente legale, informează un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Conform comunicatului IGPR, la această acţiune au participat poliţişti de investigare a criminalităţii economice din Ilfov şi Vrancea, cu participarea şi sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliţiei Române.

Au fost făcute verificări la şase firme din cadrul unui complex comercial din judeţul Ilfov şi la o firmă din judeţul Vrancea. De la magazinele din judeţul Ilfov, poliţiştii au confiscat 520 de jocuri, care erau oferite spre comercializare cu documente fiscale ale unor societăţi de tip fantomă. De asemenea, verificările au continuat la o altă societate comercială din judeţul Vrancea şi la punctul de lucru al acesteia, fiind confiscate 830 de jocuri ambalate şi 5.346 de jocuri ce urmau a fi ambalate. Produsele respective au fost lăsate în custodie şi sigilate.

'Prejudiciul este în curs de evaluare. În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, contrafacere şi spălare de bani', menţionează IGPR. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel