Polițiști, trimiși în judecată pentru luare de mită

Polițiști - imagine simbol
Polițiști - imagine simbol

Doi poliţişti din Bistrița Năsăud au fost trimişi în judecată pentru luare de mită. Unul dintre ei este acuzat că a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Unul dintre poliţişti este acuzat de luare de mită în formă continuată, procurorii stabilind că acesta, în perioada octombrie 2015 - august 2017, în calitate de agent şef principal de poliţie în cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, a primit de 25 de ori, cu titlu de mită, sume de bani de la conducători auto, pentru a nu constata contravenţiile comise de aceştia sau pentru a aplica sancţiuni contravenţionale mai uşoare decât cele care s-ar fi impus.

Al doilea poliţist este trimis în judecată pentru luare de mită şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, în sarcina sa reţinându-se că, în calitate de agent de poliţie în cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa - Biroul de ordine publică, în perioada 2016 - 2018 a pretins şi primit diferite sume de bani sau bunuri de la mai multe persoane pentru a nu lua măsurile legale cu privire la constatarea unor contravenţii şi a unei infracţiuni. De asemenea, la data de 14 octombrie 2017, poliţistul a fost prins conducând pe drumurile publice cu o alcoolemie de 1,7 grame la mie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel