Polițiști răniți GRAV. Mașina lor s-a ciocnit cu o AMBULANȚĂ în Olt

Doi polițiști sunt grav răniți după ce mașina lor s-a ciocnit vineri cu o ambulanță, pe o șosea din județul Olt.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 64 Caracal-Găneasa, în comuna Șopârlița, județul Olt, s-a produs o coliziune față-spate între un echipaj de poliție și o ambulanță. Ambele autospeciale erau în misiune, scrie Mediafax.


În urma coliziunii, ambii polițiști din autospecială au suferit leziuni grave, iar asistentul medical din ambulanță a fost rănit ușor, toți fiind evaluați medical la fața locului. Traficul rutier a fost oprit.
Potrivit Poliției Olt, polițiștii alături de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt transportau la spital o persoană al cărei „comportament era deviant”.

Persoana violentă era transportată cu ambulanța, iar echipajul de poliție însoțea transportul, având semnalele luminoase în funcțiune. Întrucât pacientul ar fi devenit violent, șoferul ambulanței a frânat brusc, moment în care echipajul poliției a intrat în coliziune față spate cu acesta. Accidentul s-a produs pe fondul unui carosabil ușor umed.
Cinci persoane au fost implicate în accident: doi polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești, o asistentă medicală, un ambulanțier și un pacient.


„Echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au intervenit la fața locului, au asistat medical victimele și le-au transportat la spital, conștiente. Din păcate, cei doi colegi prezintă fracturi la membrele inferioare. În aceste momente, prioritară este starea de sănătate a colegilor noștri și a persoanelor implicate în acest eveniment”, transmite IPJ Olt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel