Polițiști cu pistoale în mână, speriați de interlopi, la Gorj - VIDEO

Foto: captură video YouTube
Foto: captură video YouTube

Un caz în care doi polițiști din Gorj au intervenit pentru aplanarea unui conflict este acum cercetat de Inspectoratul Județean de Poliție. 

Poliţiştii efectuează cercetări pentru lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj, în urma unei intervenţii la un conflict pe raza comunei Stăneşti, a precizat, duminică seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, urmare a unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, reuşind imobilizarea unui bărbat, moment în care mai multe persoane au intervenit, pentru a-l scăpa.

Explicația polițiștilor 



"Imediat, poliţiştii, prezenţi la faţa locului, au solicitat sprijin, astfel încât spre localitatea respectivă au fost redirecţionate echipaje de ordine publică şi ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale. În prezent, unul dintre cei doi agresori, un tânăr de 23 de ani, din judeţul Buzău, se află în custodia Poliţiei, iar celălalt a fost identificat şi este căutat de către forţele de ordine. Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj. Precizăm că, la momentul intervenţiei în cadrul unui eveniment, poliţiştii acţionează gradual şi proporţional, scopul nostru fiind evitarea escaladării conflictului, prevenirea actelor de violenţă şi, foarte important, salvarea de vieţi", a declarat Victor Ţuhaşu. 

Ce a apărut pe internet 

Incidentul a apărut pe rețelele de socializare, iar în imagini se vede cum polițiștii, cu pistoale în mână, se îndepărtează de persoanele care țipă și par recalcitrante la adresa oamenilor legii. 

Iată imaginile publicate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel