Polițiști au ”plan de amenzi”. Europol: Minim o amendă pe zi, altfel răspund cu capul

Reprezentanții Sindicatului Europol susțin că la Tulcea polițiștii au un plan de amenzi. Acesta ar fi ”minim o amendă pe zi, altfel polițiștii răspund cu capul”. 

Reprezentanții Sindicatului Europol au scris pe Facebook despre faptul că la IPJ Tulcea li s-a cerut polițiștilor să aplice un ”plan de amenzi”. 

”Planul de amenzi a revenit în plină pandemie. Acesta este mesajul ferm al șefilor din IPJ Tulcea pentru polițiștii care nu vor să aplice amenzi abuziv. Ei au fost amenințați că dacă nu vor aplica pe zi cel puțin o amendă, vor răspunde cu capul în fața șefului IPJ.Este dovada că unii manageri din Poliția Română se acoperă cu amenzile pe care le aplică polițiștii din stradă. Ce prevenire, ce apropiere față de cetățean?! Trebuia ca polițiștii să îndeplinească „planul de amenzi” ca șefii să aibă ce raporta la minister”, au scris reprezentanții Europol pe pagina de Facebook.

Conform MAI, în perioada 6-14 noiembrie 2020, au fost aplicate în țară 66.821 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.419.512 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel