Poliţişti atacaţi cu toporul în Odobeşti, Vrancea

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un bărbat de 28 de ani din Odobeşti, a fost reţinut luni, pentru 24 de ore, după ce, în cursul zilei de duminică, în timp ce se afla la Zilele Oraşului Odobeşti, a atacat cu toporul doi poliţişti care au încercat să îl imobilizeze, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. 

"La Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea este înregistrat dosar cu privire la săvârşirea, de către inculpatul A.G.D. şi suspecta B.F.E., a infracţiunilor de ultraj şi de folosirea fără drept de obiecte periculoase. În sarcina inculpatului se reţin două infracţiuni de ultraj şi infracţiune de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, iar în sarcina suspectei o infracţiune de ultraj şi o infracţiune de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, procuror Angela Van. 

Potrivit sursei citate, duminică, 16 septembrie, în timp ce participau la Zilele Oraşului Odobeşti, bărbatul şi concubina sa au adresat ameninţări cu acte de violenţă împotriva a doi lucrători din cadrul Poliţiei Odobeşti folosind un topor, iar inculpatul a încercat să folosească şi un spray care conţinea substanţe iritante. 

Anterior acestui conflict, bărbatul a fost implicat într-un conflict spontan cu o altă persoană, motiv pentru care a fost chemată poliţia. Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat cu propunere de arestare pentru 30 de zile. Bărbatul este recidivist, fiind în trecut autorul unor infracţiuni de tâlhărie şi furt calificat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel