Polițiști arși de vii. Cosmin Andreica: Impactul a fost violent. De ce n-au ieșit din autospecială?

Cosmin Andreica, președintele sindicatului Europol, susține că cei doi polițiști de la Brăila ar fi decedat în urma unui impact violent. Liderul de sindicat a subliniat și nevoia unor autospeciale mai bune și sigure de poliție. 

”Vorbim de o tragedie fără margini, vorbim de doi colegi. O colegă care a terminat școala de câteva luni de zile și un coleg care era polițist de 20 și ceva de ani. Doi oameni foarte importanți. Este destul de greu de explicat modul în care s-a produs accidentul și mai ales cum un scurt-circuit a generat acea flamă care a aprins carburantul din rezervor. Se pare că impactul a fost foarte violent pentru că în alte condiții nu ne explicăm cum de nu au reușit colegii să iasă din autospecială Ori și-au pierdut conștiința ori au fost încarcerați. Referitor la autospeciale, evident că ne dorim mașini mai bune cu care să putem patrula. În condiții extreme, e clar că avem nevoie autospeciale care să ne protejeze”, a declarat Cosmin Andreica, președintele sindicatului Europol, în direct la România TV

Doi polițiști brăileni ai Secției 4 Poliție Rulară Ianca au murit în urma unui accident rutier produs pe raza județului. Anunțul a fost făcut pe grupul de Facebook al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel